Benedenverdieping te koop

225000€

1 slaapkamer 53 vierkante meters

Immoweb code : 20153043
Immoweb code : 20153043

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
53 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent gelijkvloers appartement met tuin en 2 autostaanpl...

Recent gelijkvloers appartement met tuin en 2 autostaanplaatsen in Mortsel!

Dit prachtig appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig gebouw. Het is gelegen op een gunstige en centrale locatie op de grens Hove/Mortsel, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en nog veel meer! 

We betreden het appartement via de inkomhal die is uitgerust met ingemaakte kasten. Deze brengt ons naar de lichtrijke leefruimte met moderne open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een natuurstenen werkblad, een spoelbak met verlek, een oven, een koelkast en een vaatwasser.
Deze mooie, open ruimte wordt verlengd door de gezellige, knusse tuin met halfoverdekt terras. Heerlijke plek om buiten te eten of te ontspannen, omringd door groen. De tuin heeft een poortje dat toegang biedt tot twee autostaanplaatsen, waarvan één is voorzien van een laadpunt. De autostaanplaats met laadpunt is verplicht aan te kopen voor een bedrag van 25.000 euro. De tweede autostaanplaats is optioneel beschikbaar aan dezelfde prijs.

Verder beschikt het appartement over een apart toilet en een badkamer met een inloopdouche en een enkele lavabo. Vervolgens is er nog een ruime slaapkamer aanwezig voorzien van een ingemaakte kastenwand. 

Tot slot beschikt het appartement nog over een gemeenschappelijke fietsenstalling & berging, individuele zonnepanelen en airco.

Troeven:
- Energiezuinig, recent appartement (E-peil 15)
- Individuele zonnepanelen
- Airco
- ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op