Benedenverdieping te koop

489000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11435548
Immoweb code : 11435548

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloersappartement met terras en tuin

Ruim gelijkvloers villa-appartement in "Hove veld" omgeven door groen
Hebt u al gehoord van Hove veld ? Dit project is zeer gekend in Hove, Boechout en de verdere omgeving. Hier woont u in alles rust en in een prachtige groene omgeving en toch op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer,
In dit project bieden we u een ruim gelijkvloers appartement aan met een verzorgde luxueuse afwerking. U komt binnen in de inkomhal met apart toilet en vestiaire. Daarna wandelt u de ruime woonkamer in met veel licht en aansluitend de goed geïnstalleerde keuken met daarnaast wasplaats/berging. Verder zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkast, een badkamer met douche, bad en dubbel lavabomeubel en toilet. In de kelderverdieping bevindt zich nog een dubbele garagebox met automatische poort. Deze is verplicht aan te kopen aan 49.000 euro. Binnen het domein is er nog voldoende parking om gasten te laten parkeren. Momenteel is het appartement nog verhuurd.
Gaat u graag naar buiten en houdt u van groen. Het mooie grote zuid-westgericht terras kijkt uit op het aangelegde park en tuin. Genieten verzekerd !
Contacteer ons voor een afspraak
KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op: www.coprimmo.be

Neem contact op