Benedenverdieping te koop

* 339000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20162158
Immoweb code : 20162158
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

BEN nieuwbouw 2 (+1) slk met tuin

Onze residentie Manon is gelegen in het centrum van Houtvene, deelgemeente van het landelijke Hulshout. School, apotheek, bakker, ... op wandelafstand. Kortbij Heist-op-den-Berg, Herselt en Aarschot heeft u openbaar vervoer en een goede verbinding.


Het appartement is toegangkelijk via een private inkom, zodat u helemaal gescheiden zit van de bovenliggende appartementen!
Dit grote BEN-appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, de lichtrijke hoofdslaapkamer, ruime badkamer met alle comfort, een grote bureaukamer/hobbykamer/kantoor/slaapkamer 3, een grote leefruimte met open keuken en slaapkamer 2.

Achteraan is er een private tuin met zonneterras en een fietsenberging. Een autostaanplaats is in optie bij aan te kopen.

De appartementen worden technisch uitgerust met een warmtepomp met vloerverwarming, zonnepanelen, aluminium ramen met HR+ beglazing, ventilatiesysteem D, etc. Geen lift aanwezig. Tevens voorzien wij mooie budgetten om uw appartement af te werken naar keuze. De leveranciers zijn bovendien allemaal lokale bedrijven.

Dit nieuwbouwproject voldoet aan de vrijstelling van uw onroerende voorheffing alsook aan de voorwaarde om van 6% BTW te kunnen genieten.
Blog: https://www.charlottereypens.com/blog/tijdelijke-uitbreiding-6-btw-voor-afbraak-en-heropbouw

Voor meer informatie contacteer Charlotte Reypens 0494 12 10 42 – [email protected]

Neem contact op