Benedenverdieping te koop

325000€

3 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 20201934
Immoweb code : 20201934

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 30/12/2025
Verdieping : 0

Omschrijving

Zeer ruim gelijkvloersapp met 3 slpks, tuin en bovengrond...

Zeer gezellig en enorm ruim gelijkvloersappartement van 115m2 met 3 slaapkamers, een bovengrondse garage én een prachtige aangelegde tuin van nog eens 180m2! Doordat het appartement werd afgewerkt met kwalitatieve materialen resulteert dit is een comfortabel geheel. Ook is de ruime bovengrondse garage langs het appartement gelegen, is deze voorzien van een sectionale poort en geeft deze toegang tot de tuin.

De ligging is zalig; in het rustige en groene Hoeselt met op amper 1km het gezellige centrum. Ook de opritten van de autosnelwegen liggen op amper 2,5km, terwijl er op wandelafstand zalig genoten kan worden van de natuur in de velden.

Ook beschikt het appartement van een kelder van eens 115m!! Deze is toegankelijk via de bovengrondse garage en is zelfs voorzien van een smeerput.

INDELING
Inkomhal met apart toilet, 3 slaapkamers, waarvan 1 zeer ruime, badkamer met inloopdouche, enkele lavabo met meubel en toilet, gezellig leefruimte met een open volledig geïnstalleerde keuken en een prachtig uitzicht naar het terras met tuin, aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met aansluiting wasmachine, extra uitgietbak, douche en ingebouwde kasten. Via de bijkeuken is de garage bereikbaar.

Bent u op zoek naar zeer ruim en comfortabel gelijkvloersappartement met 3 slaapkamers, een bovengrondse garage en prachtige tuin? Dan is dit appartement absoluut iets voor u! Kom het zelf ontdekken en maak snel uw afspraak met Ellen via 0476 / 20 35 69.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op