Benedenverdieping te koop

299000€

2 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 20005453
Immoweb code : 20005453

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Centraal gelegen glv appartement van 124 m²

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg treffen we dit Instapklaar gelijkvloers appartement met garage te Heist-op-den-Berg.

Dit gezellig appartement met opp van 124 m², geniet een centrale ligging vlakbij het bruisende centrum van Heist, wat maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer (station) binnen handbereik zijn. Tevens vlotte verbinding met alle invalswegen naar Mechelen, Lier en Aarschot.

We betreden het appartement langs de voordeur, waar de gezamenlijke traphal toegang verleend naar de inkomhal van het appartement. Vervolgens komen we in de lichtrijke leefruimte met ruime zithoek en eetplaats. De eetplaats geeft verder toegang tot de volledig uitgeruste leefkeuken voorzien van gezellige ontbijtruimte. Van hieruit komen we in de nachthal, deze biedt connectie met de geriefelijke berging/wasplaats (met douche), apart gastentoilet, badkamer voorzien van ligbad en lavabol alsook tot 2 ruime, achterin gelegen slaapkamers.

Het appartement is overal voorzien van rolluiken en geniet een zijdelings gelegen, privatieve inkom via de keuken.

Verder biedt de ruime oprit een doorgang naar de privatieve garage. Eveneens is hier ook de mogelijkheid tot het creëren van een terrasruimte of kleine tuin.

Bijzonderheden: instapklaar, kelderberging, geen syndicus – geen gezamenlijke kosten!!

Garage verplicht bij aan te kopen!

Ideaal gelegen appartement in kleinschalig gebouw op absolute toplocatie te Heist-op-den-Berg dat zeer zeker uw bezoek wa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op