Benedenverdieping te koop

235000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 20064773
Immoweb code : 20064773

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

We treffen dit verzorgd & instapklaar appartement terug in het domein "Rubenspark". Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en biedt een mooi zicht op het groene domein.

Via de ruime inkomhal komen we terecht in de gezellige woonkamer, met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het rustgevende terras. Verder vinden we een keuken met berging terug. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, koelkast, aparte diepvriezer, vaatwasmachine en spoelbak. De berging is voorzien van een aansluiting voor WM en DK.Verder telt het appartement 2 slaapkamers, een compacte badkamer met ligbad en een aparte toilet. Er is ook een ruime berging voorzien in de kelder.

De provisie bedraagt €100/maand (water, syndicus + conciërge beheer, onderhoud gemene delen, schoonmaak, liftgebruik en onderhoud, blokpolis, vuilnisverdeling, minuterie, gemeenschappelijke tuin + onderhoud en parking) + € 150/maand voor voor verwarming (op mazout) en warm water. Dit wordt jaarlijks afgerekend afhankelijk van eigen verbruik via watermeter en caloribelmeter. 

Mogelijkheid tot aankoop garage aan €25.000.

Bijzonderheden- Ruim en gezellig terras met zicht op groen.EPC: 392 kWh/m²

Neem contact op