Benedenverdieping te koop

220000€

1 slaapkamer 53 vierkante meters

Immoweb code : 20223296
Immoweb code : 20223296

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
53 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met ruim terras

Ontdek de perfecte mix van stadsleven en gezelligheid met MADE Estate! Centraal gelegen tussen Park Spoor Noord, het levendige Sint-Jansplein en het iconische Panamarenkohuis, bieden wij vier unieke, volledig gerenoveerde appartementen aan.

In dit gelijkvloers appartement van 53m², inclusief een stadskoer van 12m² wil je meteen je vrienden uitnodigen voor een onvergetelijke housewarming! Dit is dé plek voor spontane BBQ’s, borrels en lange zomeravonden. De ruime leefruimte met moderne keuken, uitgerust met alles wat je nodig hebt, is perfect voor gezellige etentjes. En de open, lichte slaapkamer? Die nodigt uit om jouw persoonlijke stijl te laten zien. Dit appartement is compact, stoer en klaar voor wie het maximale uit de stad wil halen!

In de keuken kom je een geweldige 'mural' van artieste Charlotte De Cock tegen waardoor je tijdens het koken telkens vergezeld wordt.

Als kers op de taart geniet je bij de aankoop van dit appartement van de zonnepanelen op het dak naast de beste EPC die je maar kan voorstellen.

Neem contact op