Benedenverdieping te koop

* 395000€

2 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 20250561
Immoweb code : 20250561
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Waardevol nieuwbouwproject met historisch karakter.

Waardevol nieuwbouwproject met historisch karakter.
Mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw tem einde 2024!

Dit betreft een gelijkvloers appartement voorzien van 2 slaapkamers.
Door de hoge plafonds en de achtergelegen patio wordt dit een lichtrijk appartement, in dit project wordt er afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals parket, stenen werkblad in de keuken, vloerverwarming met warmtepompsysteem, aluminium ramen,... Kortom, deze appartementen worden voorzien van luxueuze afwerking.
In het hart van de bruisende stad Aarschot, op wandelafstand van de Grote Markt & van de gezellige Theo De Beckerstraat met verschillende winkels en in onmiddellijke nabijheid van scholen, sportcentra & culturele centra zoals cinema UGC, realiseert projectontwikkelaar V&V Group residentie “De Vakschool”.
Residentie De Vakschool biedt een divers aanbod van twee- en drie-slaapkamer BEN-appartementen aan, met mooie oppervlaktes die variëren van 94m² tot 145m² incl. terrassen. Voor het uittekenen van dit project waarvan de historische gevel van de vroegere vakschool wordt behouden werd een samenwerking aangegaan met gerenommeerd architectenbureau dmvA. Welkom in De Vakschool, waar wonen in hartje Aarschot een nieuwe dimensie krijgt.
Meer info? Bel 0468 21 65 00 of mail [email protected]

Neem contact op