Benedenverdieping te huur

1350€ per maand

2 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11477761
Immoweb code : 11477761

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uniek Appartement in gerenoveerd klooster

Ontdek de perfecte balans tussen geschiedenis en moderniteit in dit prachtige appartement te Mechelen. Gelegen in het historisch Cadix-klooster, biedt dit appartement een unieke woonervaring die charme en comfort combineert.
Hoogtepunten van het Appartement:
Twee Ruime Slaapkamers: Geniet van de luxe van twee grote slaapkamers, ideaal voor comfort en rust.
Privé Terras: Een mooi terras dat uitkijkt op een historische binnentuin, volledig privé en perfect voor ontspanning.
Rijke Geschiedenis: Dit appartement is gevestigd in een gebouw dat doordrenkt is met karakter en historische charme. De indrukwekkende architectuur en elegante details brengen het verleden tot leven.
Moderne Voorzieningen: Ondanks het historische karakter is de woning voorzien van alle moderne gemakken die bijdragen aan een comfortabele leefomgeving.
Centrale Locatie: Gelegen in het hart van Mechelen, profiteer je van de nabijheid van gezellige cafés, restaurants, en historische bezienswaardigheden.
Optionele Garage: Er is een optie om een garage bij te huren, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid voor uw voertuig.
Dit appartement is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een unieke combinatie van oud en nieuw. Kom langs en laat je betoveren door de unieke sfeer en mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de unieke charme van dit appartement.

Neem contact op