Benedenverdieping te huur

2000€ + 120€ per maand

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20245732
Immoweb code : 20245732

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

BOONDAEL-SUPERMOOI 170M² 3-SLAAPKAMER APPARTEMENT + TERRAS

ERA Chatelain biedt u dit prachtige appartement met 3 slaapkamers van 170 m², ideaal gelegen in het hart van de wijk Boondael.

Dit appartement is onlangs smaakvol gerenoveerd en zal je verleiden vanaf het moment dat je aankomt, met zijn grote, lichte woonkamer van 70 m² die uitkomt op een volledig uitgeruste keuken. De drie ruime slaapkamers hebben elk een eigen badkamer met douche, voor optimaal comfort. Er is ook een gastentoilet en een prachtig terras, perfect om te genieten van zonnige dagen.

Naast de bevoorrechte locatie zul je de ruimtelijkheid en charme van dit appartement waarderen, evenals de kwaliteit van de uitgevoerde renovaties.

Technische kenmerken: dubbele en driedubbele beglazing, individuele gasketel, waterontharder, recente renovaties, kelder.

Kosten: €120 (voorziening voor gemeenschappelijke kosten: schoonmaak, onderhoud en verbruik van gemeenschappelijke ruimten).

Beschikbaarheid: Onmiddellijk.

Neem voor meer informatie en een bezichtiging contact op met Bleona via [email protected]. Ontdek al onze huurwoningen in Brussel, exclusief beschikbaar op onze website: era.be/chatelain.

Neem contact op