Bel-etage te koop

525000€

5 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 20147445
Immoweb code : 20147445

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
253 vierkante meters bewoonbare ruimte
163 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant huis met 5 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning van twee verdiepingen met 200m² woonoppervlakte, ideaal gelegen in een rustige woonwijk van Vilvoorde, op wandelafstand van Laken en de wijk Wand.

Dit huis met 5 slaapkamers en twee badkamers is in uitstekende staat en biedt een comfortabele en functionele leefomgeving, perfect voor een groot gezin. Het huis, gebouwd over 4 verdiepingen, is als volgt samengesteld: Op de begane grond een ruimte die perfect zou zijn voor een vrij beroep, met een ruime hal die leidt naar de eerste woonkamer, een slaapkamer/werkkamer en een wasruimte. De eerste verdieping bestaat uit een lichte zitkamer, eetkamer, grote volledig uitgeruste gesloten keuken, berging en toegang tot de buitenruimte.

De 2e en 3e verdiepinghebben elk 2 zeer grote slaapkamers en een badkamer. Het pand heeft een mooie tuin en een volledig gerenoveerd verhoogd terras, evenals kelders in de kelder.

3 buitenparkeerplaatsen. Mis deze unieke kans niet om een gezinswoning te verwerven in een van Vilvoorde's meest gegeerde wijken. Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging!

Neem contact op