Bel-etage te koop

3 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 11473495
Immoweb code : 11473495

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
243 vierkante meters bewoonbare ruimte
231 vierkante meters grond

Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT Ruime bel-etagewoning

Deze ruime bel-etagewoning in rustige omgeving is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.
In een rustige woonomgeving, op een boogscheut van het centrum van Leuven, op enkele wandelpassen van het treinstation van Veltem en met de perfecte verbinding naar Brussel toe, zijn wij vereerd, deze knusse bel-etagewoning op een perceel van 231 m² te koop aan te bieden.
Deze instapklare woning met als bouwjaar 1983 en met een nuttige bewoonbare oppervlakte van maar liefst 243 m² omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een inpandige garage met automatische sectionale kantelpoort, een praktische wasruimte en een bureau. Hogerop op de eerste verdieping bevindt er zich een overloop met toegang tot de riante leefruimte van circa 50 m² met toegang tot de keuken met balkon en een apart toilet. Op de tweede verdieping tellen wij 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer uitgerust met zowel een ligbad als een douche. Bovendien beschikt deze fijne driegevelwoning ook nog over een ruime zolder en een onderhoudsvriendelijke tuin.
Kortom, deze instapklare bel-etagewoning met een g

Neem contact op