Bel-etage te koop

358000€

3 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 11430016
Immoweb code : 11430016

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
269 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning met leuke tuin

Deze instapklare gezinswoning (161m2) is centraal gelegen in Temse en dichtbij de nodige voorzieningen. Op twee minuten rijden van de N16 en E17.

De woning werd vijf jaar geleden gerenoveerd. Overal werden de ramen vervangen door aluminium dubbelglas en nieuwe vloeren gelegd. Er is centrale verwarming op gas aanwezig. Elektriciteit is conform. EPC-waarde C. De woning is asbestveilig.

Op het gelijkvloers kom je binnen via de aparte, ruime inkomhal. De woning bevat een inpandige garage (automatische sectionale poort) met achteraan een hobbyruimte, toilet en wasruimte met aansluiting voor droogkast en wasmachine en wastafel. Aangrenzend kan je via de schuifdeur naar de tuin. Het terras en de tuin werden opnieuw aangelegd.

Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige woonkamer met open haard, een aanpalende eetkamer en gerenoveerde keuken (keramische kookplaat met dampkap, dubbele wastafel, oven, combi microgolfgoven en vaatwasser).

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers met laminaatvloeren en een gerenoveerde badkamer met ventilatiesysteem, dubbele wastafel, douche en toilet.

Via het tweede verdiep kan je via een zolderluik naar de zolder.

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kan u contact opnemen via [email protected] of telefonisch via 0472/21.65.90.



Neem contact op