Bel-etage te koop

410000€

2 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 20042385
Immoweb code : 20042385

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne, rustig gelegen bel-étagewoning nabij het centrum v

Deze unieke woning is gelegen in de rustige Violettenstraat in Mol waar je tevens geniet van een uiterst goede verbinding naar de omliggende gemeente alsook het centrum van Mol, dat zich op fietsafstand bevindt.

De woning werd in 2015 afgewerkt met aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en kwalitatieve toestellen. We spreken hier van een bel-etagewoning vermits de garage zich bevindt op het gelijkvloers, en het woongedeelte verdeeld is over de eerste en tweede verdieping.

De garage is te betreden via de inkomhal met gastentoilet, de achterdeur of via de garagepoort. Verder vinden we hier ook de technische installatie, zeer veel kastruimte en aansluiting voor een wasmachine- en droogkast. Via vaste trap betreden we de aangename woonkamer welke ingedeeld is in een bureel, gezellige zithoek en een ruim eetgedeelte aansluitend aan de keuken. De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast, diepvries, wijnkoeler, combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, vaatwasser, koffiemachine en bordenverwarmer. Doordat de eettafel geïntegreerd is in de keuken, profiteer je hier van een uiterst ruime en lichtrijke ruimte met zicht naar buiten.

Op de verdieping vinden we een badkamer en twee slaapkamers waarvan één met dressing. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De zuidgeoriënteerde tuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd, geniet van groenzicht en is bereikbaar vanaf de straatkant. Tot slot vinden we een gezellig zonneterras op de eerste verdieping,

Neem contact op