Bel-etage te koop

459000€

3 slaapkamers 226 vierkante meters

Immoweb code : 20066045
Immoweb code : 20066045

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
226 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde bel-etage (226 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkame

Gerenoveerde bel-etage (226 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en terras (8 m²) in Merksem.

Het pand behaalt een uitstekende mobiscore dankzij de gunstige ligging in een zijstraat van de Bredabaan en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, velo en auto.

De woning is zonet volledig gerenoveerd. Het dak is geïsoleerd (18 cm) en de elektriciteit is AREI-conform. De ramen zijn voorzien van dubbele en driedubbele beglazing in hout, PVC en aluminium. Alle renovaties en vernieuwingen resulteren in een gunstige EPC-score B.

Je komt binnen in de inkom-/traphal. De rest van het gelijkvloers bestaat uit 2 ruimtes van 11 m² achteraan en de ruime garage (36 m²) met automatische poort met hoogte van 2,9 meter. Op de tussenverdie bevindt zich de wasruimte (10 m²) met apart gastentoilet. De leefruimte met open, uitgeruste keuken bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een mooie oppervlakte van zo’n 39 m². Achteraan heb je op deze etage toegang tot de veranda (4 m²), dat uitgeeft op het noord-oost-georiënteerde terras (8 m²). De tweede verdieping herbergt de eerste 2 slaapkamers van 15 m² en 17 m² en een eerste badkamer met ligbad, douchecabine, handdoekdroger en lavabomeubel. Ook is er nog een aparte wc aanwezig. Op de bovenverdieping situeert zich een zolderkamer van maar liefst 33 m² en de tweede badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel.

Bewoonbare opp. 226 m² ref.: bruto vloeropp. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op