Bel-etage te koop

186500€

2 slaapkamers 71 vierkante meters

Immoweb code : 20110805
Immoweb code : 20110805

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers en optie tot garage

Ligging: Gelegen in een rustige straat met voldoende groen. Altijd parkeergelegenheid in de straat en de autosnelweg bevindt zich op slechts 5 minuten afstand. Op wandelafstand van het centrum en dicht bij het station, scholen, supermarkten en een apotheek. Ook het rustgevende jaagpad langs de Leuvense Vaart en de Dijle zijn in de buurt.

Oppervlakte: 71m² en mogelijkheid om een extra verdieping bij te bouwen. U heeft geen boven-of-onderburen aangezien het appartement op 4 garageboxen is gebouwd.

Garage: Mogelijkheid om 1 of 2 garages te kopen of te huren waarvan 1 verbonden is met de woning. De garages kunnen gebruikt worden voor eigen gebruik of verhuurd worden (marktwaarde in de straat is €75 per maand).

Geen buren: Door de onderliggende garages zijn er geen onder- of bovenburen, wat zorgt voor extra rust en privacy.

Geen gemeenschappelijke kosten: Geen extra gemeenschappelijke kosten, wat betekent dat u enkel betaalt voor uw eigen verbruik.

Renovatie: Recent voorzien van nieuwe dubbele beglazing, elektriciteit en tegels volledig vernieuwd. Het appartement is instap klaar enkel de keuken behoeft nog enige aandacht.

EPC: D
Asbestvrij

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op via 0494284559.

Prijs: 186.500 euro zonder de 2 garages. Indien u liever 1 garage wil kopen of huren, bestaat hier ook de mogelijkheid toe.

Neem contact op