Bel-etage te koop

365000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11475743
Immoweb code : 11475743

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
379 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Voor verdere info: 016/199.346 of [email protected]!

Ontdek deze prachtige bel-étage woning in het hart van Kessel-Lo! Deze woning is uitstekend gelegen vlakbij het centrum van Kessel-lo en Leuven. Door zijn uitstekende ligging is deze woning ideaal voor jonge gezinnen die graag bij natuur maar toch dicht bij de stad willen wonen.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime garage met voldoende plaats voor één auto en een extra opslagruimte, hiernaast een grote berging die perfect is voor fietsen, gereedschap en meer en een grote wasberging als extra. Eveneens is op deze etage nog een toilet aanwezig. Van hieruit kan u ook trecht in de aangename en private tuin waar het heerijk vertoeven is. De eerste verdieping biedt een recente, volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur. De ruime leef- en eetruimte is gevuld met veel natuurlijk licht. Verder is er een ruime slaamkamer en nog twee extra kamers als ook een een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

De woning heeft een centrale ligging met gemakkelijke toegang tot scholen, winkels en openbaar vervoer, en bevindt zich in een gezellige buurt met veel groen en recreatiemogelijkheden.

Neem contact op