Bel-etage te koop

340000€

3 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 20227256
Immoweb code : 20227256

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
144 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Bel-etage met magazijn van 122m²

Ontdek deze unieke bel-etage woning met een enorm potentieel, ideaal voor wie werk en wonen wil combineren of nood heeft aan extra ruimte. Op het gelijkvloers vind je een indrukwekkend magazijn/garage van maar liefst 122m², perfect voor opslag, een atelier, of het stallen van meerdere voertuigen. Deze ruime zone biedt tal van mogelijkheden en kan volledig naar wens worden ingericht.

Op de eerste verdieping kom je terecht in de sfeervolle leefruimte met een open keuken, waar koken en gezellig samen zijn naadloos in elkaar overvloeien. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht,waardoor de ruimte een open en luchtige sfeer heeft. Verder vind je hier een apart toilet en een terras waar je kunt genieten van rust en buitenlucht, perfect voor zomerse avonden of een ontspannende koffiepauze.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, ideaal voor een gezin of als bureauruimtes voor wie thuis werkt. De moderne badkamer biedt alle nodige voorzieningen voor dagelijks comfort. Als kers op de taart is er een zolder, bereikbaar via een vaste trap, die extra bergruimte biedt of omgetoverd kan worden tot een hobbykamer of werkruimte.

Deze woning is centraal gelegen, vlakbij openbaar vervoer, het stadspark en belangrijke invalswegen, waardoor je optimaal kunt genieten van de nabijheid van de stad en alle voor

Neem contact op