Bel-etage te koop

349000€

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 20271205
Immoweb code : 20271205

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
170 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige bel-etage met 3 slaapkamers in rustige buurt te ko

MEER INFO - FOTO - FLOORPLANNER - VIDEO op www.bauwensvastgoed.be

In een rustig straatje te Hove vind je deze knusse bel-etage, perfect voor wie op zoek is naar ruimte en potentieel! De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en een extra kamer die naar eigen wens kan dienen als kinderkamer, bureau of dressing.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met daarnaast een royale garage met meer dan voldoende opslagruimte. Achteraan is er nog een extra ruimte die je kan omtoveren tot een gezellige hobbykamer, bureau of zelfs een slaapkamer met ensuite badkamer.

Op de eerste verdieping vind je een lichte, ruime leefruimte met aansluitend een open keuken. De keuken kan met een beetje liefde helemaal naar jouw smaak ingericht worden. In de gang bevindt zich een apart gastentoilet. Vanuit de leefruimte stap je zo het grote terras op, dat perfect aansluit op de onderhoudsvriendelijke tuin, waar een groot tuinhuis je tal van mogelijkheden biedt.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een kinderkamer. De badkamer heeft een opfrisbeurt nodig.

Wil je de talloze mogelijkheden van deze charmante woning zelf ontdekken? Maak snel een afspraak via 0488/66.19.21 en kom langs!
Stedenbouwkundig uittreksel in aanvraag.

Neem contact op