Bel-etage te koop

569000€

4 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 20012722
Immoweb code : 20012722

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
146 vierkante meters grond

Omschrijving

Bel-étage hoekwoning met 4 slaapkamers en een leuke tuin ...

Op zoek naar een leuke bel-étage met 4 slaapkamers op een toplocatie te Heverlee voor jou en je gezin? Dan nodigen we je graag uit om hier een kijkje te komen nemen.

Op het gelijkvloers omvat de woning naast de inkomhal met ingebouwde vestiairekast, een apart toilet, een berging/wasruimte én een garage via dewelke je toegang hebt tot het terras met aangrenzende tuin waarin je van de ochtendzon kan genieten. 

Via de trap in in de inkomhal, kom je op het 1e verdiep van de woning dat voorzien is van een ruime living met eet- en zitplaats én een bureauhoek, een volledig ingerichte open keuken en een tweede terras van waarop je een zeer mooi zicht hebt op de achtergelegen tuin en de rondom gelegen groene omgeving.

Op het tweede verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van bad/douchecombinatie, dubbele wastafel in meubel en 2e toilet.

Op het 3e verdiep tenslotte, kan je nog beschikken over een extra ruime multifunctionele ruimte (bv. 4e slaapkamer) en een bergruimte met hierin zowel de CV-installatie als een wastafel.

Bijkomende info vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website https://immojanstas.be/nl/kopen .

U kan mij rechtstreeks contacteren op 0494 446868 of via [email protected].

Renovatieplicht: nee

Neem contact op