Bel-etage te koop

379000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 20132184
Immoweb code : 20132184

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante bel-etage eengezinswoning met potentieel

Ben je op zoek naar een woning die je volledig naar eigen smaak kunt renoveren? Dan is deze halfopen bel-etage precies wat je zoekt! Gelegen in een rustige, aangename buurt van Grimbergen, biedt dit pand, met een netto woonoppervlakte van 165m², je de perfecte combinatie van sereniteit en nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatie.

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal met vestiaire, een garage met wasruimte en kelder, en toegang tot de tuin. De eerste verdieping omvat een toilet, een keuken, een grote leefruimte met veel licht (+/- 37m²), en een veranda met trap naar de zonnige tuin (+/- 220m²) waar je kunt genieten van rust en privacy. Deze verdieping is dus ideaal voor gezellige familiemomenten. Boven zijn er drie ruime slaapkamers (ca. 14,5 m², 18 m² en 9 m²) en een badkamer. De zolder is momenteel bereikbaar via een ladder, maar biedt veel potentieel dankzij de hoogte. Perfect voor een extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiskantoor.

Deze woning is een unieke kans om jouw droomhuis te creëren in een geliefde buurt. Kom langs en ontdek de mogelijkheden! Neem al gerust een kijkje naar het virtueel 360° bezoek. Interesse? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging met Isa van Urban Concept : 0478/15.67.03.

EPC F
Beschrijving en metingen gegeven ter indicatie en niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen en onder voorbehoud van het verkrijgen van stedenbouwkundige informatie.

Neem contact op