Bel-etage te koop

359000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 20029362
Immoweb code : 20029362

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
212 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke woning op toplocatie met garage, 3 slpkrs én tuin!

-- Bezoekdag enkel op afspraak --

Bent u op zoek naar een starterswoning met een goede locatie, dan is deze recente woonst uit 2006 misschien wel wat u zoekt!

Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen aan de kerk in Hekelgem, dus kortbij de oprit E40, maar toch in een rustige dorpskern en nog groenzicht achteraan. School en winkels zijn vlakbij, ook Aalst is op enkele minuten rijden.

We betreden de woning via een lichtrijke inkomhal met apart toilet. Aansluitend de grote leefruimte, opgedeeld in een zit- en eethoek. Het terras, met daarachter de tuin, zijn vlot toegankelijk via de living of de ruime keuken. Verder op het gelijkvloers nog een garage met ruimte voor de wasplaats. Vóór de woning een handige oprit en voortuin.
Op het eerste verdiep nog 3 ruime slaapkamers én de badkamer. Momenteel voorzien van een toilet, wastafel en bad maar ruimte om bijkomend een douche te plaatsen. De zolder kan enkel gebruikt worden als bergingsruimte. Geen kelder aanwezig.

De woning in betonstructuur werd reeds voorzien van cv op aardgas (Vaillant °2020), een degelijk isolatiepakket, dubbele beglazing, conforme elektriciteit, regenwaterrecuperatie, elektrische sectionaalpoort, alarm via meldcentrale, drainage in de tuin, ... . De keuken kan een update gebruiken en mits een laagje verf is dit een topper in zijn segment!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected]

Neem contact op