Bel-etage te huur

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 20088333
Immoweb code : 20088333

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
338 vierkante meters grond

Omschrijving

Bel-Etage met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en grote...

Deze volledig gerenoveerde en instapklare woning is gelegen aan de stadsrand van Tienen in de onmiddellijke omgeving van winkels - openbaar vervoer - invalswegen - oprit E40. Natuurgebied 'De Meander' op wandelafstand alsook verschillende fietsroutes naar Hoegaarden en Zoutleeuw.
De woning omvat op kelderniveau een ruime garage, een bergkelder, 2 ruimten die uitgeven op het terras waarvan 1 momenteel ingericht als wasplaats.
Het terras sluit aan op de aangelegde tuin van 264m² waar zich ook een trap naar de veranda op het gelijkvloers bevindt.
Op het gelijkvloers heeft u de inkomhal met trap naar de verdieping, toegangsdeur naar de kelder, ruime doorlopende leefruimte met parketvloer die plaats biedt aan een salon en eetkamer en door middel van een dubbele toegangsdeur uitgeeft op de keuken die aansluit heeft op de veranda - de inkomhal en het apart toilet. De nieuwe keuken met ontbijthoek werd volledig uitgerust en voorzien van alle toestellen en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is een traplift aanwezig voor personen met een beperktere mobiliteit.
De eerste verdieping bevat 2 slaapkamers, een nachthal en de 2 badkamers (waarvan 1 volledig vernieuwd en voorzien van ligbad en dubbel lavabomeubel, de andere heeft een doucheruimte, lavabo en toilet), op de zolderverdieping bevindt zich de derde slaapkamer.
Eerste bezoeken vinden plaats op woensdag 21/08 tussen 17u en 19u; gelieve u hiervoor in te schrijven via de adventie of site.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op