Bed & breakfast te koop

1695000€

4 slaapkamers 610 vierkante meters

Immoweb code : 11481005
Immoweb code : 11481005

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
610 vierkante meters bewoonbare ruimte
1997 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

B&B Interludium te koop, als bloeiende B&B uitbating (ver...

B&B Interludium te koop, als bloeiende B&B uitbating (vergund) met privé bewoning of als luxe XL-vakantiewoning.

Unieke B&B in boutique stijl met verwarmd zwembad in prachtige belevingstuin, gelegen midden in het groen langs het bekende Diamantpad, trekpleister voor fietsers en wandelaars in de toeristische Kempen.
Deze nieuwbouw villa huisvest momenteel de exclusieve B&B Interludium met 3 dubbele gastenkamers met eigen badkamer en wc, op Booking.com 9.8/10, met enkel schitterende gastenbeoordelingen. De privé-vertrekken voor de eigenaars ademen eveneens luxe en comfort en zijn extra beveiligd voor een relax gevoel.
De riante villa zou eveneens kunnen verhuurd worden als XL-vakantiewoning, met capaciteit voor 15 pers. (zonder privé bewoning) De ruimere luxe vakantiewoningen doen het extra succesvol op de recreatie-verhuur-markt.

De hedendaags ingerichte B&B-villa werkt magnetisch op levensgenieters die stijlvolle inrichting, luxe en comfort hoog op de prioriteitenlijst wensen.
Het nieuwbouw hoofdhuis bestaat uit een ruime inkomhall met vestiaire en een lift voor 7 pers wat ook zeer handig blijkt voor de bagage en minder mobiele gasten. Het lichtrijke ruime salon is een prachtige ontvangstruimte die overgaat in de riante professionele keuken met airco. Deze rijkelijke keuken is uitgevoerd in natuureik met prachtige natuurstenen werkblad en is uitgerust  met 2 ovens, 2 aparte spoelbakken, Quooker, enz… in de bijkeuken/wasplaats werd tevens meer k...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op