Appartementsblok te koop

675000€

301 vierkante meters

Immoweb code : 20153090
Immoweb code : 20153090

Overzicht

301 vierkante meters bewoonbare ruimte
672 vierkante meters grond

Omschrijving

Solide opbrengsteigendom bestaande uit 3 volwaardige appa...

Net verlaagd in prijs!

Aantrekkelijke opbrengsteigendom in moderne architectuur bestaande uit drie appartementen, waarvan twee met 2 slaapkamers en een duplex appartement met 3 slaapkamers. Het perceel heeft een eigen grote oprit met drie grote garageboxen die achteraan gelegen zijn. Ondergronds zijn er nog 3 heel ruime kelderbergingen aanwezig.

Het gebouw werd opgericht als een zelfstandig en volwaardig appartementsgebouw met degelijke draagstructuur in beton, zonder mede-eigendom. De appartementen hebben een oppervlakte van 114 m² (gelijkvloers), 84 m² (eerste verdiep) en 103 m² (duplex) en zijn ingericht met centrale hal met toilet en berging, een zonnige brede woonkamer met keukenhoek en slaapkamers. Het gelijkvloers appartement beschikt over een tuin met terras. Ook het duplex appartement heeft een terras.

De appartementen verkeren in goede staat van onderhoud met grotendeels origineel wooncomfort. De nutsvoorzieningen zijn gescheiden per appartement. Het gelijkvloers appartement beschikt over een 'C' energielabel, eerste verdieping een 'B' energielabel en duplex over een 'F' energielabel.

Dit gebouw is een opportuniteit voor het verwerven van een toegankelijke opbrengsteigendom met stabiel en aanlokkelijk rendement (29.436,00 euro per jaar). 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op