Appartementsblok te koop

1750000€

34 slaapkamers

Immoweb code : 20124862
Immoweb code : 20124862

Overzicht

34 slaapkamers
34 badkamers
8800 vierkante meters grond

Omschrijving

Karakteristiek charmehotel op top locatie!

Ideaal gelegen nabij het centrum van Vresse-sur-Semois, vinden we dit karakteristiek charmehotel op één van de meest idyllische plekjes van de Belgische Ardennen.

Het gezellige en typisch Ardens familiehotel beschikt over 26 2-persoonkamers, met eigen badkamer (de helft van de badkamers werden in 2021 nog volledig gerenoveerd!) welke over 4 verdiepingen werden verspreid.
Verder beschikt het hotel ook over een aanbouw waarin 3 ruime luxekamers werden voorzien welke in 2018 nog volledig opnieuw werden ingericht! Naast de verschillende kamers is het hotel ook voorzien van een overheerlijk restaurant met maar liefst 65 zitplaatsen, een leuke ontbijtruimte, een inkom met ontvangstbalie, bar, lounge- en TV ruimte, inpandig appartement voor het personeel en verschillende technische lokalen. Uiteraard zijn de kamers ook te bereiken via de lift!

Een zeer leuke uitbreiding van het hotel zijn de 5 chalets welke mét vergunning gebouwd werden aan de oever van de rivier en allen voorzien zijn van een living, een badkamer en 2 slaapkamers.
Tenslotte beschikt het bijgebouw van het hotel op de gelijkvloerse verdieping nog over een magazijnruimte. Op de eerste en tweede verdieping werd een zeer ruim appartement ingericht welke voorzien is van een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en een badkamer!

Aan parkeerplek is er eveneens geen gebrek dankzij de parking aan de overzijde welke zeer voordelig gehuurd wordt van de gemeente.

Bij verkoop wordt het

Neem contact op