Appartementsblok te koop

1200000€

8 slaapkamers 517 vierkante meters

Immoweb code : 20101395
Immoweb code : 20101395

Overzicht

8 slaapkamers
517 vierkante meters bewoonbare ruimte
718 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

De Fré/Ukkel - Vastgoedbelegging 3 eenheden tuin & zwembad

ERA CHATELAIN biedt u dit erkende appartementengebouw met 3 wooneenheden, momenteel verbouwd tot 4 wooneenheden, gelegen in Ukkel aan de Avenue De Fré. 

Als volgt samengesteld:
Tuinniveau en begane grond: 1 duplex bestaande uit op de begane grond: een grote hal, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een volledig uitgeruste keuken, een terras dat toegang geeft tot een tuin met zwembad, een toilet, een grote woonkamer en een veranda. Tuinniveau: 2 slaapkamers, een toilet, een garage, een bijkeuken en kelders.
Eerste verdieping: Een appartement: 1 slaapkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer, een badkamer met douche en een toilet. Een tweede appartement: 2 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche en een balkon.
Tweede verdieping: Een appartement: 1 slaapkamer, woonkamer met open keuken, doucheruimte en toilet. Aparte ingang naar de appartementen op de bovenste verdiepingen.

Technische kenmerken : Individuele verwarmingsketel, Dubbele beglazing

Informatie en bezoeken: +32 2 535 98 98, mis deze geweldige kans voor investeerders niet. Ontdek al onze panden te koop in Ukkel exclusief beschikbaar op era.be/chatelain

Neem contact op