Appartementsblok te koop

595000€

5 slaapkamers 345 vierkante meters

Immoweb code : 11457779
Immoweb code : 11457779

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
345 vierkante meters bewoonbare ruimte
55 vierkante meters grond

Omschrijving

Josaphatpark - Opbrengsteigendom - 3 erkende eenheden

Op een steenworp afstand van het Josaphatpark, in een gewilde woonwijk van Schaarbeek, ontdekt u deze uitzonderlijke investeringsmogelijkheid: een opbrengsteigendom te koop. Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen en drie percelen die officieel erkend zijn door de stadsplanning. Het wordt momenteel gebruikt als vijf studio's, die een totale maandelijkse huur van €2870 genereren, wat neerkomt op een netto rendement van 4%.
Het gebouw beschikt over conforme elektrische installaties, dubbele beglazing en twee kelders. Elke unit is uitgerust met individuele gasboilers en afzonderlijke meters voor water, gas en elektriciteit. Het pand staat op een perceel van 55m².
De verdeling van de niveaus is als volgt:
- De begane grond, door de stadsplanning beschouwd als bijruimtes van de woningen, heeft een oppervlakte van 58,27m² (Energieprestatiecertificaat: G).
- De eerste verdieping, erkend als woning, heeft een oppervlakte van 47,18m² (EPC: E+).
- De tweede verdieping, ook erkend als woning, heeft een oppervlakte van 47,11m² (EPC: E+).
- De derde verdieping, met dezelfde kenmerken, heeft een oppervlakte van 47,11m² (EPC: E+).
- De vierde verdieping, beschouwd als zolderruimte en bijruimte van de woningen, biedt een oppervlakte van 40,94m² (EPC: G).
Dit gebouw heeft veel potentieel en is gelegen in een zeer gewilde buurt van Schaarbeek. Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact op met Mahssa op 0485403051 of per e-mail op [email protected]. Alle documenten

Neem contact op