Appartementsblok te koop

625000€

3 slaapkamers 311 vierkante meters

Immoweb code : 20137840
Immoweb code : 20137840

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
311 vierkante meters bewoonbare ruimte
545 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met duplexappartement en handelszaak

Openhuizendag op zaterdag 21 september van 14u00 - 15u00
Dit gebouw werd in 1931 gebouwd, en gerenoveerd in 2015 en 2020. Deze gunstige locatie in de winkelstraat en het centrum van Ranst zorgt voor een veel belovende handelszaak met openbare parking voor de deur.

Het handelspand is ca 200m², ingedeeld in een polyvalent zaal/ Café van +/- 100m² met een gietvloer. Voorts hebben we een apart toilet voor de gasten en een aparte keuken met achterliggend een afwaslokaal, berging en koelcel.
Achter deze handelsruimte bevindt zich nog een koer.
Buiten beschikt deze zaak over een prachtig en ruim terras waar men kan genieten van de zon.

Via de aparte ingang hebben we toegang tot het appartement en de kelder.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via de inkomhal met een ingemaakte kast onder de trap betreden we het appartement. Aan de rechterkant bevindt zich de lichtrijke leefruimte. Naast de leefruimte treffen we de gerenoveerde keuken aan die is uitgerust met een kookvuur en een oven. Verder bevindt zich op dit verdiep ook de gerenoveerde badkamer met inloopdouche. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor het wasmachine en droogkast. Op de bovenste verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig.

Tot slot beschikt dit pand nog over een 18 zonnepanelen.

Het appartement is momenteel voor €790 verhuurd en het handelspand is meteen beschikbaar. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Neem contact op