Appartementsblok te koop

310000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11475558
Immoweb code : 11475558

Overzicht

5 slaapkamers
75 vierkante meters grond

Omschrijving

Topinvestering: 3 Appartementen bij Zee, Oostende

Ontdek deze karaktervolle woning gelegen in het charmante Oostende, een parel aan de Belgische kust.
Met vijf slaapkamers biedt dit pand voldoende ruimte voor een groot gezin of voor iemand die houdt van comfort en gastvrijheid want er zijn 3 vergunde appartementen.
Deze woning is een uitstekende kans om uw eigen droomruimtes te creëren.
Met een grondoppervlakte van 75m² kunt u zich laten inspireren door de mogelijkheden om dit tot uw perfecte meergezinswoning te transformeren.

Gelegen in een sfeervolle rij historische gebouwen, heeft dit huis potentieel en charme in overvloed. Het exterieur vraagt ook wat werk zo het aansluit bij de architectuur van de buurt of u nu een investeerder bent of op zoek naar een nieuw project, dit huis is een buitenkans voor wie de waarde ziet in het aanpassen en personaliseren van de ruimtes.

Stelt u zich eens voor: na een korte wandeling langs de kustlijn keert u terug naar uw eigen stukje Oostende, waar u kunt ontspannen in een huis dat volledig is aangepast aan uw persoonlijke stijl en behoeften.
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een huis met onbegrensde potentieel in de de meest geliefde stad aan de Belgische kust.

Neem contact op