Appartementsblok te koop

518000€

4 slaapkamers 227 vierkante meters

Immoweb code : 20208921
Immoweb code : 20208921

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
227 vierkante meters bewoonbare ruimte
1041 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 2 app. en 2 garages

Opbrengsteigendom incl 2 appartementen met terras, polyvalente ruimte, 2 garages en tuin!
Een charmant appartementsgebouw met twee ruime appartementen, perfect voor investeerders of als unieke kangoeroewoning. Het gebouw is gunstig gelegen en biedt talloze mogelijkheden.
Op het gelijkvloers is er naast de ruime inkomhal nog een gemeenschappelijke polyvalente ruimte ,met toegang tot het terras en de tuin, en een technische ruimte
Appartement 1 ste verdieping (EPC - label D 343 kwh/m²j): voorzien van een inkomhal met vestiairekast, een apart gastentoilet, een vernieuwde badkamer, een ruime leefruimte met aangrenzende keuken, twee slaapkamers en een terras.
Appartement 2de verdieping (EPC - label F 642 kwh/m²j): heeft dezelfdeindeling als appartement 1. Hier werd de keuken vernieuwd ipv de badkamer;Aangezien het EPC-label F draagt, zijn er binnen de 5 jaar energetische renovatiewerken vereist om minimaal een label D te behalen.
Buitenruimte en extra's:
·Ruime oprit met voldoende plaats voor meerdere auto's.
·2 inpandige garages, waarvan één met ruimte voor twee wagens of extra opslagruimte.
·Een grote, west-gerichte tuin met veel groen en privacy. Ideaal om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.
Of u nu op zoek bent naar een opbrengsteigendom of een unieke kans ziet om dit gebouw om te vormen tot een woning de mogelijkheden zijn eindeloos!
Gelegen op een uitstekende locatie met vlotte verbindingen naar zowel het stadscentrum als

Neem contact op