Appartementsblok te koop

595000€

3 slaapkamers 326 vierkante meters

Immoweb code : 11430302
Immoweb code : 11430302

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
326 vierkante meters bewoonbare ruimte
127 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 2 appt & garage in hartje Mechelen!

Opbrengsteigendom met 2 appartementen, garage van 80 m², perfect in orde in hartje Mechelen! 

Bent u op zoek naar een uitstekende investeringsmogelijkheid in het hart van Mechelen? Zoek niet verder! Dit prachtig gerenoveerde opbrengsteigendom, gelegen in de Korte Schipstraat 11, biedt alles wat u nodig heeft voor een rendabele investering en comfortabel wonen. Vlakbij winkels, scholen, station en invalswegen!

Indeling
- Gelijkvloers: grote garage van maar liefst 80 m², met plaats voor 3 wagens en voldoende plaats voor fietsen. Achteraan is er nog een klein tuintje. Via de garage is er ook toegang tot de kelder van het gebouw (30 m²).
- 1ste verdiep, Appartement 1: Ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en ZO-gericht terras. Aansluitend is er een moderne open keuken voorzien van alle nodige apparatuur. Verderdoor is er nog een aparte slaapkamer met een dressing, en een aansluitende badkamer met douche, lavabo, meubel. Het appartement heeft in de inkomhal nog een aparte WC en 2 kleine bergingen.
- 2de en 3de verdieping, Duplex-Appartement 2: De eerste verdieping is exact hetzelfde als Appartement. Bij dit appartement is er nog een tweede verdieping (duplex), met een tweede slaapkamer en aansluitende badkamer met lavabo en ligbad. 

Eigenschappen van het gebouw:

- Volledig gerenoveerd in 2017: Het gebouw is met oog voor detail gerenoveerd en

Neem contact op