Appartementsblok te koop

410000€

3 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11485033
Immoweb code : 11485033

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
196 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 2 vergunde units

Deze charmante 3-gevelwoning is gelegen op een verkeerstechnische toplocatie. Op wandelafstand van bushalte, school, supermarkt, sportfaciliteiten, etc. Alsook op fietsafstand van Leuven centrum en op enkele minuutjes rijden van de oprit E314.

​Deze voormalige ééngezinswoning is op heden vergund als 2 vergunde appartementen. Beide appartementen worden momenteel verhuurd. De appartementen zijn bewoonbaar, doch vraagt het gebouw in de nabije toekomst wat opfris-/renovatiewerk.

Het gelijkvloerse appartement omvat een mooie leefruimte, een geïnstalleerde keuken met toegang tot het privatief terras. Eén slaapkamer, een badkamer en gastentoilet. Tevens is er een kelder.

Op de eerste verdieping bevindt zich het 2e appartement dat bestaat uit volgende ruimtes: inkomhal, deels geïnstalleerde keuken, lichtrijke leefruimte, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Dit appartement heeft op heden ook toegang tot de zolder. De zolder is op heden nog niet afgewerkt tot bewoonbare ruimte.

Vooraan het gebouw bevindt zich een afgesloten fietsenberging en kan men 2 wagens parkeren. Ook in de korte nabijheid is voldoende parkeermogelijkheid.

​Bent u op zoek naar een kleinschalig project op een goede locatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Neem contact op