Appartementsblok te koop

Richtprijs 249999€

5 slaapkamers

Immoweb code : 20085244
Immoweb code : 20085244

Overzicht

5 slaapkamers
6 badkamers
Virtueel bezoek

Omschrijving

TE KOOP IN DINANT RAPPORT GEBOUW VAN 4 PARTIJEN

Referentie van het bureau: v7170-341

*** VIRTUELE TOUR: https://envisite.net/vtour/fr/z9ok1m ***

Gelegen in het hart van Dinant, biedt dit investeringspand een uitzonderlijke opportuniteit voor investeerders. Het bestaat uit drie appartementen en een handelszaak op de begane grond, ideaal om een ​​professionele activiteit te ontwikkelen en tegelijkertijd te profiteren van huurinkomsten.

Op de begane grond vindt u een grote commerciële ruimte, momenteel in tweeën gedeeld. Het omvat een wachtkamer, een kantoorruimte, een badkamer, twee doucheruimtes, twee semi-uitgeruste keukens, drie toiletten en twee extra kamers die gebruikt kunnen worden als slaapkamers of opslagruimtes.

Op de eerste verdieping, een appartement met één slaapkamer, een lichte woonkamer, een semi-uitgeruste keuken en een badkamer. Op de tweede verdieping een soortgelijk appartement

Te huur voor €495 en €470 per maand

Ten slotte ontdekt u op de derde verdieping een appartement met een open woonkamer, een semi-uitgeruste keuken, een badkamer en een mezzanineslaapkamer.

Gehuurd 370€/maand

Comfort van het gebouw: dubbele beglazing en centrale verwarming op de begane grond. De bevoorrechte ligging in het hart van Dinant maakt het een zeldzaam pand op de markt, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en attracties van de stad.

Mis deze kans niet om te investeren in een goed gelegen vastgoedbelegging met meerdere exploitatiemogelijkheden.

Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloade

Neem contact op