Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 20024789
Immoweb code : 20024789

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Recente duplex met twee slaapkamers en garage op wandelafst

Breng een bezoek aan JUNOvastgoed.be waar u alle beschikbare attesten, foto's en een virtuele rondleiding kan raadplegen!
Nabij het centrum van Zottegem en met het station en Park van Breivelde op wandelafstand is dit een topper onder de appartementen te Zottegem! Het betreft een ruim duplexappartement in een residentie met 9 entiteiten. Het appartement werd gebouwd in 2010 en beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers! Verder treffen we nog een open keuken voorzien van de nodige toestellen, een lichtrijke leefruimte, een nachthall met een ingemaakte kast, een technische berging en een gastentoilet. De eerste slaapkamer heeft directe toegang tot een balkon en een ensuite badkamer voorzien van meubel en bad/douche combinatie.
De tweede slaapkamer, gelegen op het verdiep beschikt eveneens over een privé badkamer voorzien van meubel, douche en toilet. Uw wagen parkeert u vlot en veilig in de ondergrondse privatieve garagebox die inbegrepen is! Aarzel niet en plan uw bezoek vandaag nog in!

Neem contact op