Appartement te koop

* 385000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 20013022
Immoweb code : 20013022
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Wij presenteren met trots twee prachtige nieuwbouwappartementen gelegen in een rustige, doch centrale buurt. Deze moderne appartementen bieden een combinatie van comfort, ruimte en elegantie, perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige woonervaring.



Appartement 2

Dit tweede appartement heeft eveneens een oppervlakte van 115,43 m² en biedt dezelfde uitstekende indeling en afwerking. De open woonruimte met moderne keuken nodigt uit tot gezellig samenzijn en ontspannen wonen. De twee slaapkamers bieden voldoende ruimte en comfort voor een goede nachtrust.

Het terras van 14,51 m², eveneens zuidgericht, biedt een heerlijke buitenruimte waar u kunt genieten van zonnige dagen en rustige avonden.



Algemene Kenmerken:

•    Locatie: Gelegen in het centrum van Zottegem, op wandelafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, en toch in een rustige straat.

•    Oppervlakte: Beide appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 115,43 m².

•    Terras: Zuidgerichte terras van 14,51 m².

•    Slaapkamers: Elk appartement beschikt over twee ruime slaapkamers.

•    Modern comfort: Beide appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken en afgewerkt met hoogwaardige materialen.



Waarom kiezen voor deze appartementen?

Deze nieuwbouwappartementen bieden een unieke kans om te wonen in een rustige omgeving, zonder in te boeten op de gemakken van het stadsleven. Of u nu een gezin, een koppel of een alleenstaande bent, deze appartement...
Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op