Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 20006842
Immoweb code : 20006842

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

immo DAVID stelt voor: modern 2 slaapkamer appartement

Ontdek dit modern en perfect onderhouden appartement met twee slaapkamers in Zellik. Via de mooie inkomhal met apart gastentoilet, wordt u verwelkomd door een lichtrijke leefruimte met gezellig terras. De moderne open keuken is een echte eyecatcher en biedt alle modern comfort.

De slaapkamers, respectievelijk 12m² en 7m², vormen een prachtige master bedroom en kinderkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad met vaste douchewand en twee lavabo's met badkamermeubel. Dankzij de berging heeft u voldoende opslagruimte.

Dit appartement ligt in een kleinschalig gebouw met lage lasten, wat bijdraagt aan het comfort en betaalbaarheid. De ligging is ideaal: in een doodlopende straat, waardoor u kunt genieten van rust en privacy, maar toch dicht bij winkels, scholen, openbaar vervoer en de snelweg Brussel/Gent. Hierdoor kan u snel en makkelijk overal naartoe.

Kortom, dit appartement is de ideale plek voor wie op zoek is naar een moderne, goed onderhouden en strategisch gelegen woning in een rustige omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging en ontdek de charme van dit prachtige appartement in Zellik.

Neem contact op