Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11213796
Immoweb code : 11213796

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

immo David stelt voor: gerenoveerd 2 slpk appartement

Stap binnen in dit prachtige, lichtrijke appartement, gunstig gelegen nabij het centrum van Zellik. Het werd volledig gerenoveerd in 2019 en biedt een moderne leefruimte voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle woonplek.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een grote ingebouwde vestiaire en apart toilet . De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchewand, twee lavabo's en een grote spiegelkast. Voorts hebben we nog twee ruime slaapkamers, waarvan de master toegang heeft tot een terras van 5 m², perfect om te genieten van de frisse lucht en de koelte tijdens de zomer.

De lichtrijke woonkamer is verbonden met de volledig uitgeruste, nieuwe keuken. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je toegang tot het zonovergoten terras aan de voorkant dat over zonnewering beschikt. De aangrenzende berging, met voorzieningen voor een wasmachine, biedt extra opbergruimte en praktische mogelijkheden.

Voor extra stockageruimte is er ook nog een kelder beschikbaar, waardoor je moeiteloos al je spullen kunt organiseren en opruimen.

Dit appartement is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar het gemak van stedelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van dit prachtige appartement.

Neem contact op