Appartement te koop

299000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11464042
Immoweb code : 11464042

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Trendy, luxueus design 3-slpk appartement met terras

Dit luxueus en energiezuinig 3-slpk dakappartement is gelegen op een toplocatie te Zele, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. De absolute luxueuze topafwerking, de 3 slaapkamers en de vlotte bereikbaarheid zijn slechts enkele van de sterke punten.

De residentie is rustig gelegen, waardoor het nodige wooncomfort garandeert kan worden. Er is gekozen om met kwalitatieve en duurzame materialen te werken. Noteer ook alvast de conforme elektriciteit.

Indeling:
Inkomhal: Trap en brievenbus
2°V: Je betreedt het appartement keyless via de inkomhal. Het lichtrijke appartement bestaat uit een ruime woonkamer met zithoek en eetplaats en aansluitend een open en volledig hyper-geïnstalleerde keuken. Op het zonnige terras is het steeds fijn en gezellig vertoeven!
Daarnaast voorziet het appartement 3 ruime slaapkamers. Tenslotte is er nog een moderne marmer badkamer met zwarte en houten designelementen.

NOTA: Er is een inpandige garagebox verplicht mee aan te kopen voor 25.000,00 EUR.

Extra troeven:
- Conforme elektriciteitskeuring, domotica aanwezig!
- Luxueus afgewerkt met vloerverwarming
- Op wandelafstand van alle winkels & faciliteiten
- Interessant als opbrengsteigendom (mogelijke verhuurwaarde: €1.100/maand).

Benieuwd in dit luxueus, trendy appartement? Maak dan snel een afspraak op 09 310 77 07 of via [email protected] en wie weet wordt dit appartement wel jouw nieuwe thuis.

Neem contact op