Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 20084890
Immoweb code : 20084890

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2023
Verdieping : 1

Omschrijving

Modern 2-Slaapkamer Appartement met Prachtig Uitzicht en ...

Dit moderne appartement met 2 slaapkamers is gelegen in de sfeervolle badplaats Zeebrugge, op de eerste verdieping van het gebouw genaamd res. Barcadère. Het appartement biedt een prachtig uitzicht op de jachthaven vanaf het zuidwest-georiënteerde terras.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een aangename inkomhal die leidt naar de lichtrijke leefruimte met open keuken. Daarnaast beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk gastentoilet.

De keuken en badkamer werden uitgebroken, waardoor de koper de mogelijkheid heeft om deze ruimtes volledig naar eigen wens te renoveren en in te richten.

Voor de verwarming van het appartement wordt gebruik gemaakt van een individuele gaswandketel die men kan regelen via de radiatorkranen en/of kamerthermostaat. Het appartement is voorzien van een EPC-label A, met een energieprestatiecoëfficiënt van 76 kWh/m² (geen renovatieverplichting).

Kortom, dit appartement biedt een moderne en comfortabele leefruimte met een prachtig uitzicht op de jachthaven, en voldoet aan de behoeften van een stijlvol en zorgeloos woongenot in het bruisende Zeebrugge.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op