Appartement te koop

389000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11479561
Immoweb code : 11479561

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig appartement met 2 slaapkamers

Century 21 Home Sweet Home Zaventem biedt u dit prachtige appartement met 2 slaapkamers en een beveiligde parkeerplaats. Dit recent gebouwde appartement, gebouwd met kwaliteitsmaterialen en zorgvuldig onderhouden door de eigenaar, biedt een moderne en comfortabele woonomgeving.
Een van de meest opmerkelijke aspecten van dit appartement is de uitzonderlijke energieprestatie. Met een EPC label A behoort het tot de beste gebouwen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent niet alleen een kleinere ecologische voetafdruk, maar ook aanzienlijke besparingen op je energierekening. De verwarmings- en koelsystemen zijn zo ontworpen dat ze optimaal werken en minder energie verbruiken om het hele jaar door een aangename temperatuur te handhaven. Ramen met dubbele beglazing en hoogwaardige isolatie dragen ook bij aan deze uitstekende energieprestaties, zodat je het warm hebt in de winter en koel in de zomer.
De indeling is als volgt: Een grote hal, een bijkeuken met dual-flow ventilatie, een apart toilet, 2 slaapkamers, een open keuken die uitkomt op een grote woon/eetkamer, een terras en een eigen parkeerplaats.
Het prachtige terras op het zuiden, perfect om te ontspannen in de buitenlucht, voegt nog een extra troef toe aan deze uitzonderlijke woning. De ideale ligging vlakbij de ringweg en het openbaar vervoer maakt het gemakkelijk om je elke dag te verplaatsen. Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van een flat die comfort, zuinigheid en functionaliteit combineert.
Voor

Neem contact op