Appartement te koop

1175000€

2 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20275774
Immoweb code : 20275774

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxe gelijkvloers appartement met vele mogelijkheden

Exclusief appartement met vele mogelijkheden gelegen in het exclusieve woonconcept "Het Kanaal".
Dit bijzondere appartement is gelegen op het gelijkvloers met grote raampartijen. Vanuit de inkomhal met vestiaire en gastentoilet betreedt u de zeer ruime en open leefkeuken met een indrukwekkend kookeiland welke is voorzien van diverse inbouwtoestellen. Vanuit de keuken toegang tot een berging / wasplaats. De woonkamer staat in open verbinding naar de leefkeuken en geeft zodoende een loftgevoel. De mastersuite heeft diverse ingebouwde kasten en een privatieve badkamer. Via een doorgang vanuit de keuken bereikt u de logeerkamer met aansluitende badkamer. De bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 200m².
Dankzij de open ruimtes en veelzijdige indeling alsook het feit dat dit appartement zich bevindt op de gelijkvloerse verdieping, is het een ideaal eigendom om wonen en werken te combineren!
Bijzonderheden
Hoogwaardige afwerking en vele luxe aanwezig; ruime leefkeuken met RVS werkblad, Kitchenaid toestellen, Aqualex inbouw etc. Domotica systeem (Basalte, nog zeer flexibel te programmeren), Sonos met meerdere zones, slaapkamer heeft een tv met liftsysteem. Ventilatiesysteem in vloer verwerkt, vloerverwarming, CV op aardgas (Junker ketel)
Parkeren en berging
In de ondergrondse parkeerkelder is een staanplaats aanwezig alsook een berging welke tegen een meerprijs kan worden aangekocht.
Het Kanaal
Een unieke woonbeleving welke werd gecreëerd door Axel Vervoordt i

Neem contact op