Appartement te koop

1250000€

2 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 20066177
Immoweb code : 20066177

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

UNIEK APPARTEMENT IN DE KANAALSITE VAN AXEL VERVOORDT

Ooit gedroomd om in een oude likeurstokerij te wonen? Dit is je kans. In het uitzonderlijke project van Axel Vervoordt hebben we een prachtig appartement in de Silo's van de oude mouterij. Architect Stéphane Beel heeft van deze graansilo's luxe appartementen gemaakt met een uniek karakter. Hier worden wonen, werken en kunst één op een industrieel erfgoed.

Er zijn 8 expositieruimtes waar je van kunstwerken kunt genieten die regelmatig wisselen. De site heeft prachtige tuinen en wandelpaden.

Bij binnenkomst in het appartement via de eerste silo (50m²) vinden we een hal met vestiarekast, gastentoilet, bibliotheek met knusse zitplaats en een extra gastenkamer. Vervolgens de luxe leefkeuken (50m²) met Dekton werkblad, inductievuur, oven, ingebouwde ijskast, diepvriezer en wijnkoeler. De was- en droogkast zijn in de kamerhoge kast weggewerkt. De kamerhoge ramen schuiven volledig open voor een buitengevoel en zonovergoten ruimte.

De hal met zicht op het kanaal leidt naar de volgende silo (50m²) met leefruimte, op maat gemaakte TV-kast en haard. De derde silo (50m²) heeft een master slaapkamer met ingemaakte kasten en een luxe badkamer met vrijstaand bad, ruime inloopdouche, dubbele wastafel en extra ingemaakte kasten. Er is een apart toilet met indirecte verlichting.

Autostaanplaats en 2 fietsplaatsen inbegrepen.

POSITIEVE PUNTEN:
Instapklaar
Mooie architectuur
Unieke zichten op het kanaal

Neem contact op