Appartement te koop

* 250000€

1 slaapkamer 69 vierkante meters

Immoweb code : 20035652
Immoweb code : 20035652
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

AUTOSTAANPLAATS EN BERGING INBEGREPEN

KOOP NU EN BETAAL PAS BIJ OPLEVERING!!

Prachtig nieuwbouwproject op toplocatie in de dorpskern van Wiekevorst.

“Residentie Wiekevorst-Dorp" staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze lijn wordt volledig doorgetrokken in heel het project dat met de grootste zorg voor esthetiek werd ontworpen.

Dit project zal bestaan uit 18 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in combinatie met ondergrondse autostaanplaatsen en privatieve kelderbergingen. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 69 m² en 125 m² allen voorzien van unieke lichtinval.

We betreden de appartementen via de inkomhal dewelke ons leidt tot een zeer lichtrijke leefruimte met toegang tot het prachtige zonneterras, aansluitend vinden we de eetplaats en een volledig uitgeruste open keuken. Verder hebben we nog telkens 1, 2 of 3 slaapkamers, een apart toilet met handenwasser, geriefelijke berging en een ruime badkamer.

Er zal standaard gebruik gemaakt worden van vloerverwarming met warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen dewelke voor een lage energiebehoefte zullen zorgen.

De gelijkvloerse appartementen zullen voorzien worden van een tuinberging.

ONDERGRONDSE AUTOSTAANPLAATS EN BERGING inbegrepen in de prijs!

Kom snel eens langs bij ons, dan geven we u graag meer uitleg op maat. U zal vakkundig bijgestaan worden in combinatie met een persoonlijke aanpak voor uw aan en v...
Renovatieplicht: nee

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Wiekevorst-Dorp

Neem contact op