Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 20207164
Immoweb code : 20207164

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Stijlvol en kwalitatief afgewerkt appartement met lift

Te residentie NEPTUN, treft u dit kwalitatief afgewerkte appartement. Ideaal gelegen vlakbij het station van Wetteren, met een uitstekende verbinding naar Gent en Brussel, maar toch geniet u hier van volledige rust op het zonnige en aangename terras.
Het appartement (bouwjaar 2008) heeft een zeer gunstige EPC-score met label A (met zonnepanelen), wat garant staat voor lage energiekosten én conforme elektriciteit. Het biedt twee volwaardige slaapkamers, een tussenruimte (ideaal voor bureau of dressing) waardoor thuiswerken perfect mogelijk is. Een ruime badkamer met ligbad en douche, dubbele wastafel, een grote keukenberging en een afzonderlijk toilet in de inkomhal maken het appartement compleet.
Daarnaast is er een private garagebox (ca. 18 m2) met autostaanplaats aan te kopen (niet inbegrepen in de vraagprijs), wat zorgt voor extra comfort en veiligheid.
Kortom, dit is de perfecte combinatie van locatie, kwaliteit en comfort. Ideaal voor wie houdt van rust, maar tegelijk vlot wil pendelen.
Het appartementsgebouw beschikt over een lift. 
Graag meer informatie of een bezoek? Contacteer Steffi!

Neem contact op