Appartement te koop

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11438135
Immoweb code : 11438135

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Bijzonder gunstig gelegen appartement met 3 slaapkamers en e

Dit appartement onderging in 2020 een totaal renovatie waarbij het werd afgewerkt met oog voor detail. Er werd gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals fineerparket en 3 dubbel glas en voldoet volledig aan de hedendaagse woonkwaliteiten en normen. Het is ideaal gesitueerd nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien profiteert het appartement ook van een gunstige bereikbaarheid dankzij verschillende invalswegen en de nabijheid van op- en afritten van de R4, E17 en E40.

De indeling is als volgt: inkomhal met gastentoilet, ruime lichtrijke leefruimte (45m²) met open keuken die voorzien is van alle comfort zoals een frigo, diepvriezer, vaatwasser, combi oven- en microgolf en inductiekookplaat. Aansluitend aan de keuken is een praktische bergkast voorzien met plaats voor wasmachine en droogkast. Verder vinden we 3 ruime slaapkamers (13m², 17m² en 18m²) waarvan 1 toegang geeft naar het terras. Tot slot treffen we de badkamer die voorzien is van een inloopdouche en een dubbel badkamermeubel.

Epc B: 150 kWh/ (m² jaar)
Cv op gas
Ventilatie C
S.i. in aanvraag
Inclusief autostaanplaats

Komt u graag zelf de troeven ontdekken van dit leuke appartement? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op 09.231.75.92 of per e-mail via [email protected]

Neem contact op