Appartement te koop

* 549000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 20131972
Immoweb code : 20131972
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ace in het centrum van Wenduine

Dit nieuwbouwproject is gelegen in het bruisende centrum van Wenduine, op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer, tennis & minigolf en slechts 400 meter van het strand van Wenduine.

Residentie Ace omvat 6 royale appartementen met een bewoonbare oppervlakte van 107 – 137 m2 en met prachtige terrassen. Hier heb je de keuze uit 2 - en 3 slaapkamerappartementen, waarbij het accent ligt op het creëren van een woonomgeving waar leefkwaliteit voorop staat. In dit project kun je momenteel nog genieten van het tijdelijk verlaagde BTW-tarief van 6%.

Wat dit project uniek maakt, is niet alleen de doordachte architectuur, maar ook de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Het streven naar alle nodige comfort gaat hand in hand met hoogwaardige afwerkingen en grote raampartijen die zorgen voor een lichtrijk gevoel, het hele jaar door. Deze energiezuinige bouw is niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook duurzaam, met E-peilen lager dan E40. Zo opteert men bijvoorbeeld voor vloerverwarming gekoppeld aan geothermie, waardoor je geniet van een aangenaam en efficiënt woonklimaat. Tevens is er de mogelijkheid tot aanschaffen van een individuele berging (€ 6.000) en/of autostaanplaats (€ 55.000).

Wens je meer informatie over Ace in het centrum van Wenduine? Contacteer ons via 050 70 81 74 of [email protected].

Dit pand maakt deel uit van het project Ace

Neem contact op