Appartement te koop

* 404500€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11456817
Immoweb code : 11456817
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Knap nieuwbouwappartement

Dit luxueus afgewerkt nieuwbouwproject is rustig gelegen aan de markt van Waasmunster met in de nabijheid horeca, openbaar vervoer, grootwarenhuizen, scholen, enz. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding met de E17 richting Antwerpen en Gent. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de diverse wandel- en fietsroutes in de buurt van het project. U woont hier middenin het groen dankzij de natuurrijke groenzone die deel uitmaakt van de site.

Residentie Sirius Gardens telt 13 high-end afgewerkte appartementen, 21 autoparkeerplaatsen (waarvan 6 bovengronds), fietsstaanplaatsen en kelderbergingen.

Alle appartementen hebben een maximale lichtinval door de zuidwestelijk georiënteerde woonruimtes met open keuken en grote raampartijen. Daarnaast voorziet elk appartement in een goed uitgeruste badkamer, 1, 2 of 3 slaapkamers, een berging en een gastentoilet. Alle appartementen beschikken over een zonnig terras. De gelijkvloers appartementen hebben ook een privatieve tuin. Als koper heeft u inspraak in de afwerking van uw appartement.

Er wordt ecologisch gebouwd, met hoogwaardige materialen, een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, zonnepanelen en super-isolerende beglazing. Het project is bijna-energieneutraal, waardoor u een korting kan genieten van 50% gedurende de eerste 5 jaar op de onroerende voorheffing (KI).

Voor meer inlichtingen, contacteer Tanja ([email protected] of 0477 37 45 84).

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Sirius Gardens

Neem contact op