Appartement te koop

* 345000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11471708
Immoweb code : 11471708
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement in Varsenare - Hof Van Straeten: App A01.02

Hedendaagse architectuur en duurzaam comfort.
Deze veilige en autoluwe woonbuurt bestaat uit een mooie mix van bouwstijlen, verbonden door de meerwaarde van hun architectuur, elegantie en duurzaamheid. Op dit moment bieden we huizen en appartementen aan in moderne architectuur.

De woningen (GB en HOB) worden gebouwd op zuidoost- en zuidwestgerichte percelen, zodat bewoners ten volle kunnen genieten van zon, tuin en terras. Ook aan ruimte en luxe geen gebrek: achter de strak vormgegeven gevels in beige steen vind je open en lichte leefruimtes met vloerverwarming, 3 tot 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast profiteren gezinnen van de hoogwaardige afwerking, een private carport of garage. De hoogwaardige BEN-woningen (E30) zijn standaard uitgerust met zonnepanelen, en wie nog meer energiekosten wil besparen, kiest voor de optionele warmtepomp.

De appartementen zijn voorzien van grote terrassen met een goede oriëntatie die uitzicht bieden op de prachtige, groene omgeving. Ook aan ruimte en luxe geen gebrek: achter de strak vormgegeven gevels in beige gevelsteen en aluminium schrijnwerk vind je open en lichtrijke leefruimtes.

Dit pand maakt deel uit van het project Varsenare - Hof Van Straeten

Neem contact op