Appartement te koop

210000€

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 20226032
Immoweb code : 20226032

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Ruim appartement met 3 slaapkamers op centrale locatie in Tu

Ruim appartement met 3 slaapkamers op centrale locatie in Turnhout

Locatie:
Gelegen aan de Steenweg op Gierle 235/5 in Turnhout, bevindt dit appartement zich op een strategische plek die tal van voordelen biedt. De locatie is ideaal voor wie een vlotte verbinding zoekt naar het centrum van Turnhout, terwijl ook de omliggende dorpen en steden gemakkelijk bereikbaar zijn via de nabijgelegen uitvalswegen. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, scholen, en andere voorzieningen.

Omschrijving:
Dit ruime appartement op de derde verdieping biedt een comfortabele woonomgeving in het hart van Turnhout. Bij binnenkomst via de inkomhal krijgt u direct toegang tot alle belangrijke ruimtes. De ruime leefruimte baadt in natuurlijk licht en sluit naadloos aan op de functionele keuken, die voorzien is van voldoende kastruimte, een gasfornuis en een spoelbak.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met een eigen unieke oppervlakte. Daarnaast beschikt het appartement over een apart toilet met lavabo en een praktische badkamer, uitgerust met een douche in bad, een badkamermeubel en aansluitingen voor zowel wasmachine als droger.

Extra:
- 3 slaapkamers
- Locatie

* Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC
* Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING v

Neem contact op